DSC02463.jpg

Toevallig achter het gordijn gesukkeld.

 
 

Visie

De wereld is in verandering. Dat is altijd al zo geweest, maar de omslag die nu aan het gebeuren is, is van een grootsere aard dan ooit. De aarde warmt op en wij branden letterlijk op. Er is nood aan mensen die durven opstaan en een verschil willen maken. Zich niet langer blijven aanpassen aan wat van hen verwacht wordt. Maar echt durven onderzoeken waar ze voor staan en wat ze in deze wereld willen doen.

In het bijzonder geldt dit voor hoogsensitieve mensen, die ten onder gaan als ze niet leven volgens hun kern. Maar ik geloof dat élk mens is geboren met een bijzonder talent én missie. En stilaan, door de toenemende prikkels, door introductie van 5G , de vervuiling en de verandering van de trilling van de aarde, worden mensen gevoeliger. Mijn gevoel is dat de aarde zichzelf probeert te redden door mensen massaal tegen hun grenzen te laten aanbotsen. Want de grens van de aarde voelen we niet concreet genoeg.

Er is een bewustzijnsverandering nodig, die al lange tijd geleden is ingezet. Waar de andersdenkenden nog raar werden aangekeken. De groen. De hippies. De heksen. De zweverige types. De geitenwollen sokken.

Hoogsensitieve mensen zijn van alle tijden. Zonder ze op een pied de stal te zetten, zijn zij de kanariepietjes van de maatschappij. Zij gaan eerst, zij voelen eerst, zij vallen eerst. Ze voelen met hun feilloze intuïtie, een bepaalde collectieve nood aan. Waar ze dan eerst worden uitgelachen, beschimpt, is het duidelijk dat ze het later hélemaal juist hadden. HSP is een enorme gave, die in het dierenrijk en in oude stammen een volwaardige functie heeft. En die gelukkig vandaag, ook meer en meer een bestaansrecht krijgt.

Mijn visie in een notendop: de twee werelden verenigen is dé sleutel tot verandering. Voor het creëren van een nieuwe maatschappij, van een nieuwe economie die de omslag mee mogelijk maakt en ondersteunt. Zodat we als mens weer voeling krijgen met wie we zijn en de kern van ons bestaan: de natuur.

Missie

Mijn missie om te inspireren. Mensen te raken. In hun kern. Ik wil herinneren, wat mogelijk is. Waar iemand echt hier voor is. Ik ben een soort wakkermaker.
Ik beperk me niet tot hooggevoelige mensen. Maar ik voel me wel als een soort pionier op dat gebied, door de lange weg die ik zelf aflegde als HSP. In de korte tijd die ik hier op deze aardbol doorbreng, wil ik een verschil maken, hoe klein ook.

Het uitdagende stuk, is het vinden van de juiste vorm. Maar die is eigenlijk ondergeschikt aan mijn missie. Alleen is er wel nood aan duidelijkheid; ‘Wat doet die van Twee werelden nu eigenlijk?’. Daarom kan je bij aanbod, mijn huidige werkvormen vinden.