Photo credits:  Thomas Beerten

Photo credits: Thomas Beerten

Wie woont er in Twee werelden?

Ik ben Nina Van der Auwera. Als klein meisje vertoefde ik graag in mijn eigen wereld. Waarin ik kon dromen, waar alles mogelijk was. Ik genoot van mijn cocon, zonder alle prikkels van buitenaf. Ik kon heel goed switchen naar de andere wereld. Maar ik kreeg last van allerlei fysieke kwaaltjes, zoals hoofdpijn en buikpijn. Ik kon niet hetzelfde kind zijn in de twee werelden. Ik paste me aan om in de andere wereld te passen.

Na een jarenlange zoektocht waarin ik me vooral afsloot van de andere wereld, kreeg ik een verklaring voor mijn struggle in het leven.
Wat toen nog geen hype was, maar inmiddels vandaag wel; HSP of high sensitive person.

Het was geen vlucht of excuus. Het heeft ook tijd nodig gehad om tot me door te dringen. Ik wilde helemaal geen HSP zijn of wat dan ook. Alles wat ik altijd maar wenste, was in die andere wereld te mogen passen. Zijn als de rest.

Maar stilaan werd alles duidelijk. Ik dook in die zachte, hoogsensitieve wereld. Die kende ik zo goed. Ik dacht dat ik beperkt was tot die wereld. Dat ik me moest beschermen tegen prikkels. Dat die andere wereld niet langer deel moest uitmaken van mijn bestaan.

Ik was twee jaar in ziekteverlof en startte daarna als zelfstandige. Weg van die andere wereld, vanuit mijn cocon. Met mijn webshop en praktijk ‘t Pure vrouwtje, bereikte ik inmiddels al 1000’en andere HSP.

Intussen begint het te kriebelen. Hoe graag ik ook in die cocon vertoef, ik weet dat ik een opdracht heb. Dat de twee werelden verenigd mogen worden. Moeten, zelfs.

Ik zie heel wat mensen individueel bij mij. Burn-out, of aanlopen tegen. Depressie, angst. Ik geef ze allerlei hulpmiddelen mee om het op de werkvloer te kunnen verzachten. Essentiële oliën, bloesemsprays, zelfs decoratie. Zodat ze hun plek wat beter kunnen vinden in de, voor hen, onwerkbare landschapsbureaus.

Ik wil in beide werelden aan de slag gaan. Niet enkel brandjes blussen bij individuele klanten, maar ook dààr, in die andere wereld. Met bedrijven die écht willen werken aan het wél-zijn op het werk. Die goeie mensen niet willen verliezen, gewoon omdat ze ze niet begrijpen.

Daarom creërde ik Twee werelden. Het is mijn speelveld, waarin ik al mijn creatieve spinsels kan onderbrengen. Want ik ben een creator, het staat nooit stil.
Zo hou ik ook enorm van schrijven, zingen. Ben ik gepassioneerd door aromatherapie en energetisch werk. En ben ik ook echt lichtelijk gestoord, wat veel mensen aan mij appreciëren, omdat het ook wel wat luchtiger mag af en toe ;).

Mijn CV kan je hier bekijken.

Geniet van de reis doorheen twee werelden op mijn website!

Nina