Twee werelden in jullie bedrijf?

 
 
hsp

Overprikkelde wereld

Iedereen lijkt wel overprikkeld rond te lopen. Het begrip hoogsensitiviteit wordt overal rondgestrooid. Het is een hype geworden om gevoelig te zijn. Omdat we met z’n allen overstresst zijn, begint iedereen zich te herkennen in de beschrijving van een HSP of High Sensitive Person. Misschien worden we allemaal wel écht gevoeliger doordat we steeds meer en langduriger blootgesteld worden aan prikkels?

Ik breng mijn down-to-earth visie op hoogsensitiviteit en stress graag jullie bedrijfswereld binnen. Dit kan door een kleinschalige, interactieve lezing.

 

De kracht van geuren

Er is niets geitenwollensok aan aromatherapie. Het heeft een ruim bewezen fysiek en emotioneel effect en zorgt voor een positieve werkomgeving. Het kan de productiviteit verhogen en het stresslevel verlagen.

Kies voor een aromatherapiepakket mét of zonder bijhorende workshop op de werkvloer. Transformeer jullie bedrijfswereld met geuren!

 

Columns en blogs

Op zoek naar inspirerende artikels of columns over aromatherapie, hoogsensitiviteit, omgaan met stress en prikkels? Schrijven is een passie van mij. Verdwaal even in mijn blog om een beeld te krijgen van hoe ik schrijf en wat dit losmaakt bij mijn lezers.