Back to All Events

Workshop "Orgaanzones op de buik" door Inge Cox


Deelname prijs: € 45,- (dit is inclusief syllabus in kleur met oefeningen, thee, koekje)

Organen in balans via Kleurzones van de buik.

Tijdens deze workshop leer je op een eenvoudige manier hoe je de energie van je organen in balans brengen. We werken met de 5 elementen uit de Chinese filosofie die staan voor de veranderingen, ook wel transformaties genoemd in relatie tot jouw lichaam. Elk orgaan wordt ondergebracht in een element en is verbonden met een seizoen, tijdstip van de dag, emotie en kwaliteit.

Per element leer je een test om zelf te bepalen waar jouw (dis)balans zit.

We gaan uittesten welke organen op dit moment de zwakste schakel zijn in je energiesysteem en hoe je deze kunt versterken.

Daarna stimuleren we met Inge Cox Kleur-Licht oliën en massage de buikzones die in verband staan met onze organen en energiebanen.

Zo kunnen we via massage met licht en kleur jouw zwakke schakels binnen deze 5 elementen sterker maken en ze onderling beter op elkaar afstemmen.

Dit geeft meer balans in je energie, je lichaam en vertaald zich naar een ‘feel good’ gevoel waarin je bruist van energie.

Meer vitaliteit dankzij de juiste energiebalans tussen je organen met Licht en Kleur.


Kom je ook?

  • Prijs: 45€ per persoon: dit is inclusief syllabus in kleur met oefeningen, thee, koekje + kortingsbon van 2,5 euro op de aankoop van een olie de avond zelf!

  • Start: 19u30 Einde 22u00

  • Locatie: Huisje 47, Westelsebaan 47 Averbode


De workshop gaat door vanaf een minimum van 6 personen!

Meer info: www.sanbao.be

Earlier Event: October 13
VOLZET Volle Maanwandeling Averbode
Later Event: October 18
Her-bron weekend West-Vlaanderen