Back to All Events

VOLZET Workshop 'De dagelijkse energieroutine' door Energie in Balans

VOLZET, zet je op de wachtlijst!

Een echte aanrader, deze workshop! Ik volgde hem jaren geleden en pas de oefeningen nog heel vaak toe om mijn energie in balans te brengen.


"Je kunt meer invloed uitoefenen op je gezondheid dan je denkt!
In deze workshop leer je de Dagelijkse Energieroutine.
Alles in energie. Het menselijk lichaam is een complex energetische systeem. Doorstroming en harmonie in deze energiesystemen kunnen op eenvoudige manieren hersteld en in stand gehouden worden door middel van eenvoudige oefeningen. De Dagelijkse Energieroutine is een reeks van energetische oefeningen die voornamelijk tot doel heeft de energieën van het lichaam terug in balans te brengen en te herprogrammeren voor een optimaal welzijn.

Net zoals 95% van al onze handelingen gebaseerd zijn op automatische acties zo functioneren ook onze lichaamsenergieën volgens bepaalde gewoontepatronen. De optimale flow van onze verschillende lichaamsenergieën worden dagelijks onder vuur genomen door stress, ziekte of door een minder gezonde levensstijl. Dit gaat leiden tot ongunstige energetische patronen die ons welzijn onbewust negatief gaat beïnvloeden.

De 'Dagelijkse Energieroutine', werkt als een resetknop. De oefeningen helpen de “flow” van de verschillende lichaamsenergieën in balans te brengen. Maar ze doen zoveel meer:

• Ze beschermen je tegen negatieve energieën.
• Ze versterken je immuunsysteem.
• Ze geven je gewoon meer energie!
• Ze activeren het zelfgenezend vermogen van je lichaam.
• Ze verbeteren je vitaliteit.
• Ze verhogen je prestatievermogen.
• Ze leren je te centeren en je zelfbewustzijn te verbeteren.
• Ze helpen je om beter 'geaard' te blijven.
• Ze helpen je om je weerbaarder te maken tegen stress.
• Ze helpen je alerter en helderder te denken.
• Ze leren je hoe je alledaagse klachten kan aanpakken. Klachten zoals hoofdpijn, verhoogde bloeddruk, vermoeidheid, stemmingswisselingen, stress of paniekaanvallen, misselijkheid, ...

Door wie:

Deze workshop wordt gegeven door Dominique Heiremans, Klinische Gecertificeerd Eden Energy Medicine Practitioner en kinesitherapeut. De Dagelijkse Energieroutine is gebaseerd op het levenswerk van Donna Eden. Donna Eden, heelster, ziener en auteur van 'Werken met energetische geneeskunde' en 'Werken met energie voor vrouwen' , 'het energieboekje'.

Donna Eden is een pionier in het domein van Energy Medicine. Ze heeft ze meer dan 40 jaar ervaring in het werken met de verschillende energiesystemen van het lichaam om zo de vitaliteit en de gezondheid te beïnvloeden. Ze is van mening dat iedereen kan leren communiceren met zijn eigen energieën!"

Wanneer:

Aanvang: 13.30u tot 17.00u. ( we starten stipt om 13.30 )
Kostprijs: €20/persoon (incl. documentatie met de oefeningen, thee, water en versnapering)
Kleding: doe sportieve of losse kleding aan
Locatie: In de tuin van ’t Pure vrouwtje, Testeltsesteenweg 282, Langdorp
Max 10 deelnemers - bij voorspeld mooi weer komen er meer plaatsjes bij - bij zeer slecht weer wordt de workshop afgelast en krijg je je geld terug

Voor meer informatie contacteer: Dominique Heiremans
Eden Energy Medicine Certified Clinical Practitioner en Gecertifieerd EEM 101/102 Trainer
Via email: dheirema@hotmail.com
GSM: 0476/259894

Schrijf je hieronder in op de wachtlijst! Als er een plekje vrijkomt, wordt de eerste op de lijst gecontacteerd!

Naam *
Naam
Earlier Event: August 1
Kennismakingsavond Zechsal
Later Event: August 4
Kind-ouder wandeling!